Så lyckas du kombinera barn och bröllop

Barn är underbara men kan under ett bröllop skapa kaos. Om du vill ha med dina egna barn i brudföljet ska du prata med barnen och sedan öva på hur ni ska göra på bröllopsdagen. Var även tydlig med gästerna om deras barn är bjudna eller inte.

På bröllopsdagen vill du såklart att allt ska vara helt perfekt utan några större incidenter. För att minska risken för katastrofer är det en bra idé att planera och tänka igenom saker in i minsta detalj, allt från att köpa ringar till att hitta en bröllopsklänning i god tid. När det kommer till ringarna så köp exklusiva förlovningsringar hos Efva Attling som har en för alla oavsett smak. Kika igenom sortimentet och beställ ringarna redan idag för att vara säker på att få dem i god tid innan bröllopsdagen. Det är viktigt att du hittar en ring som du verkligen vill ha. Gå efter magkänsla och ta en ring som du verkligen kan tänka dig att bära varje dag i resten av ditt liv.

Öva med barnen innan bröllopet

Om du vill ha med barnen under vigseln är det ännu viktigare att ha tänkt igenom allt. Barnen kan ha olika roller. De kan vara med i brudföljet som brudnäbbar eller ringbärare. Prata med barnen innan bröllopet och öva. Ju mer koll barnen har på vad de ska göra desto mindre är risken att de står handfallna på bröllopsdagen. Sen när det kommer till barn är det viktigt att du tänker på att allt kan hända. De kan bli rädda eller nervösa över att massor med människor ska titta på dem. Fundera även på om andra barn ska bli bjudna på bröllopet.

Gör upp en detaljerad planering

Det finns en rad olika saker som är betydelsefulla att tänka på innan bröllopet. Det bästa är att göra upp en plan för vad som ska göras när. Sedan bockar du av sak efter sak allteftersom du blir färdig med dem. Ett tips är att delegera och låta människor runt omkring dig hjälpa dig. Du och din partner behöver inte göra allt själva. Ett vanligt misstag i bröllopssammanhang är att inte göra inköp i tid och inte planera.