Examensdags

”Sjung om studentens lyckliga dar” går sången som ljuder över berg och dalar precis innan sommaren tar vid och hattarna slängs upp i luften. För själva studenten är de största förberedelserna att hitta de perfekta kläderna att ha på sig och att köpa biljett till den bästa avslutningsfesten. Men som förälder är det helt andra förberedelser som bör göras. Att anordna en bjudning för nära och kära och att hitta den perfekta studentpresenten är några av förberedelserna. Studentpresenten kan både vara symbolisk men även innehålla en kuvert med pengar. Men, det kanske, för många, viktigaste av allt är nog skylten som ska vaja högt och som studenten ska se och veta vart sina nära och kära står. Om du vill ta steget längre och ha en skylt som blir snygg och som sticker ut så klicka vidare här: www.ove.se Här på Ove får du det som du vill ska synas att synas.

Hej då flak runt Sergel

Alla skrattar och är glada och alla har ett flak att åka på. Flaket som man pryder med granris och champagne. Men, då denna tradition bara ökar och det blir mer och mer lastbilar kring Sergels Torg i Stockholm är det nu förbjudet att åka runt och bli firad i innerstad. Passa därför på att finna andra vägar som man talar om för de man känner så man inte missar varandra.

Att gå ut skolan och få ta studenten är en dag som alla kommer komma ihåg. Det är därför viktigt att göra denna dag så minnesvärd som möjligt. Genom att visa kärlek så kan det inte gå fel.