Förvänta det oförväntade

Som småbarnsförälder får man räkna med det mesta – även det oväntade. Det blir sällan som man tänkt sig och barnen (och andra föräldrar för den delen) tycks ha en särskild förmåga att komma åt ens svagapunkter just när man inte vill det.

En snabb lösning

Något som kan hända, eller snarare kommer att hända lite då och då, är att du upptäcker att det är lite snålt i kassan, kanske på grund av någon oväntad (just det) utgift. Det är givetvis ingen rolig situation, särskilt inte när det dröjer innan lönen landar på kontot. Kanske saknas det en tusenlapp för en handpenning på en ny bil, eller så kanske du behöver ta taxin när lillan spytt ner sig efter att ni varit på bio. Ja, det finns många situationer då man önskar man hade en hundring eller två extra i fickan. Men det finns goda nyheter: det går att ordna! Med hjälp av ett enkelt smslån kan du ha 500, tusen eller upp till 4000 kronor på kontot efter bara några timmar.  Man ska inte ta sms lån för att betala andra skulder eller för att kunna okynnesshoppa, men det finns ett par tillfällen då ett smslån kan vara en bra lösning, till exempel…

 

  • Vid oförutsedda utgifter
  • Handpenning för att kunna slutföra en affär
  • När du vet att du kan betala tillbaka i tid

 

Det har skrivits en del negativa artiklar kring just sms lån, men när man använder det på rätt sätt, som i situationerna ovan, är det en utomordentlig lösning för att få snabba pengar som man sedan kan betala tillbaka till nästa löneutbetalning.