Julklappar för alla plånböcker

Det finns mängder av bra tips att snappa upp när det kommer till att få mer pengar över till annat. Så här innan jultider då plånboken ska öppnas och länsas för att göra sina nära och kära glada gäller det att ta till alla fina knep som finns.

  • Det handlar inte om hur mycket pengar du lägger ner, utan hur mycket kärlek det finns bakom klapparna. Ta reda på vad personerna du funderar att köpa julklappar till tycker om och leta i second-hand butiker för att få fram något unikt. Presenten blir mer unik utan att du gör den själv.
  • Om du är kreativ och vill göra något alldeles unikt kan du passa på att ta fram din konstnärliga ådra och antingen skiva något; dikt eller liknande, virka en halsduk eller måla en tavla. Egengjorda presenter kan aldrig gå fel.
  • Vad som heller aldrig är fel är att fynda bra priser på nätet på sidor som erbjuder rabatter och spännande erbjudanden. Surfa in på www.gratislandet.se och börja söka efter presenter eller bra företag du gillar som kanske har några spännande erbjudanden. Länken tar dig direkt till sidan för barnerbjudanden.

Dyrt med barn

Ja, även om det är gratis att göra barn, så är det verkligen inte gratis att vårda dem och se till så de får allt de önskar sig här i världen. Om du någon gång undrat hur mycket ett barn kostar från att det föds till att barnet tar studenten så är det ungefär en miljon kronor. Detta enligt en undersökning gjord av Swedbank. Men man kan säga att de pengarna brukar vara väl spenderade.