Ta hjälp av lån när lönen sinar

Fler tvingas försörja sig och sin familj med hjälp av lån. Trenden växer i takt med den sviktande ekonomin och för många är lån den ända räddningen.

Idag är det många som kämpar med att få budgeten att gå ihop varje månad. De flesta kan inte klara av en oförutsedd utgift på 4000 kronor utan att budgeten spricker, därför blir lån ofta räddningen för att kunna överleva ekonomiskt. Ett sinande bankkonto är lite extra problematiskt för föräldrar och utlåningen till småbarnsfamiljer ökar.

Varför ta lån?

Det blir allt vanligare att föräldrar tvingas ta lån när deras lön inte räcker hela månaden ut. Att försörja sina barn med hjälp av lån är därför ofta den ända lösningen och det hjälper även att slippa stressen över sin ekonomiska situation. Den gnagande känslan av att inte veta om du kommer kunna betala för eventuell medicin, nya kläder och mat för dina barn är en känsla som många föräldrar fruktar. Du undviker enklast den känslan genom att ansöka om ett lån för att dryga ut kassan: Läs mer här för att se hur olika låneerbjudanden kan hjälpa dig och din familj.

Nordax Bank tar din ekonomi på allvar

Nordax Bank är inte som andra banker. Till skillnad från storbankerna gör Nordax en seriös och individuell beräkning av din ekonomiska situation för att göra en ordentlig och ärlig bedömning av dig som ny låntagare. Har du nekats bolån hos storbankerna kan Nordax ompröva storbankernas beslut och eventuellt godkänna ett bolån ändå. Dessutom utökar Nordax sin verksamhet med Stabelo för att kunna utmana storbankerna:

”För Nordax handlar det om att stödja Stabelo och delta i den framgångssaga som Stabelo är” säger Jacob Lundblad till Realtid.